24.10.11

Müziğin Gücü Adına!


Son bir haftadır ülke olarak zor zamanlar geçiriyoruz. Daha şehitlerin acısı tazeyken Van'da yaşanan deprem çok çok üzücü oldu. Böyle bir durumda kenetlenmek ve yardım için elimizden geleni yapmak hepimizin görevi olmalı. Üzücü kayıplara rağmen, dün geceden beri yapılan yardımlar işin sevindirici tarafı oldu. Yardım yapılabilecek yerler, telefonlar ve organizasyonlar için lütfen burayı http://yalnizdegilsinvan.wordpress.com/ takip edin.

Dün gece örgütlenmeye başlayan oluşumlardan biri de "Van için Rock"tı. Bugün kesinleşen detaylar sonucunda, birçok grubun katılacağı yardımlaşma konserinin 30 Ekim Pazar günü Maçka Küçükçiftlik Park'ta yapılacağı duyuruldu. Müziğin birleştirici gücünü, bu kez de biz kanıtlayalım. Şehir dışında olanlar katılmasalar bile bilet alsınlar ama İstanbul'da olanlar lütfen konsere gitmeye çalışsın. Tüm geliri Kızılay'a aktarılacak olan 20 TL'lik biletler yarından itibaren Biletix'ten alınabilecek.

Gelişmelerden haberdar olmak için "Van için Rock" facebook sayfası ve twitter hesabını takip etmeyi unutmayın. Görüşmek üzere!

Son edit: www.vanicinrock.org açıldı, detayları siteden öğrenebilirsiniz.

Bileti almak için TIK

No comments: