21.9.11

Real Festival Experience

Glastonbury is my dream but I have to wait for 2013. Until that, I'll watch videos and dream myself there :) Çetin Cem Yılmaz from Hürriyet Daily News, went to this year's Glasto and recorded his experiences. This is such a cool idea to tell how was it. I really respect who gone there for sake of music. Muds everywhere but it looks fun! Let's watch real 4 day festival experience.

*

Glastonbury'ye gitmek hayatta en çok istediğim şeylerden biridir. Gidene kadar videolarını izlemek bile mutluluk veriyor. Olimpiyatlar yüzünden 2012 için şansımız yok ama 2013'te şansımı denemeye kararlıyım :) 
Çekme Kaset, Blue Jean ve Hürriyet Daily News'dan tanıdığımız Çetin Cem Yılmaz bu seneki Glastonbury'ye gitti ve orada yaşadıklarını-gördüklerini iki parçalık, belgesel tarzı videolara yansıttı. Çamurlara bata çıka orada eğlenen ve 4 gün geçiren insanlara saygım sonsuz! Zira, çok istememe rağmen sırf o zorluklar yüzünden Lollapalooza'yı tercih edebilirim (şehir içinde mis gibi festival :p). İnsanın hayatı müzikle dolu olunca, o çekilen zorluklara rağmen en sevdiğin grupları bir arada görmek hepsini unutturur herhalde. Müzik sever bünyelere "Umarım bizler de bir gün Glastonbury yollarını görürüz" diyerek sizi videolarla baş başa bırakıyorum.



No comments: