19.4.11

Well-Q Brasserie

Uzun zamandır yazmak istediğim bir postu daha fazla geciktirmenin alemi yok diyerek sizleri Well-Q Brasserie'ye davet etmek istiyorum. Eğer Çekmeköy taraflarında oturuyorsanız adını mutlaka duymuş, ya da gitmişsinizdir. Mis gibi bahçesi ve şahane yemekleriyle o bölgenin en iyi mekanı dersem yalan olmaz. Birkaç kere gittikten sonra bunu paylaşmam gerek diye düşündüm çünkü son gittiğimde önüme gelen sufle tabağı beni mest etti. Birazdan fotoğrafını gördükten sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız!
Özellikle hafta sonları açık büfe brunch'ının çok iyi olduğunu duydum, ona henüz denk gelmedim ama bir hafta sonu mutlaka denemem gerek. Sitedeki fotoğraflar çok iştah açıcı çünkü. 
Benim gibi bir patlıcan-et kombinasyonu delisi için patlıcanlı etli penne arabiatta var ki, seviyorsanız bağımlısı olabilirsiniz. Fajita'yı da baya güzel yapıyorlar. Sanırım o menüdeki her şeyi denemek istiyorum!
Bunu yazmamın bir diğer sebebi de, şu an bir fırsat sitesinde gördüğüm Well-Q fırsatı. Hani bu varken mutlaka denemeniz gerek diyorum. Herhalde Şehir Fırsatı'yla başlayan bu sitelerin en güzel yanı bir sürü değişik lezzeti tatmak ve yeni mekanlar öğrenmek. 
Gittim, gördüm, yedim, sevdim. Sizde denemek isterseniz önce web sitelerine bir göz atın, daha sonra günün fırsatından yararlanın.