23.8.11

The Drums'tan Online Video Kanalı "Visiomento"



The Drums web sitesinden yaptığı açıklamada; siber teşhirciliğin ve sınır tanımayan paylaşımcılığın şartlandırıldığı bir çağda görüntü ve seslerin ışık hızında paylaşıldığını, bu yüzden internet üzerinden kendi kanallarını kurduklarını açıklamışlar. Internette sosyal ağlar ve mikro blogging sayesinde özel hayatın yayınlanmasının çok daha kolay hale geldiğini ve bu sayede kendi ağlarını kurdukları için mutlu olduklarını söylüyorlar. 
Visiomento adını verdikleri kapalı devre kamera sistemi sayesinde yeni bir seriye başlıyolar ve her salı takipte olmamızı söylüyorlar. Visiomento'da stüdyodan kimi zaman konuk sanatçıların da katılımıyla yeni şarkılar dinleyebilecek ve onların samimi ortamlarına tanıklık edebileceğiz. Serinin ilk videosu Portamento adlı albümlerinde yer alacak olan "What You Were" isimli şarkı. 
Bununla birlikte var olan teknolojiyi grupların nasıl daha verimli kullanabileceğini görüyoruz. Özellikle Twitter, sanatçılarla hayranlar arasındaki perdeyi kaldırdı ve iletişimi daha ulaşılabilir hale getirdi. Böyle bir zamanda The Drums'ın Visiomento projesinin güzel bir örnek olacağını düşünüyor ve darısı diğerlerinin başına diyorum. İyi seyirler! 


No comments: