9.12.10

Yellow Bird Project

Yellow Bird Project is a story of two heroes called Casey and Matt. They thought about to save the world and combine music and creativity for that. Then connected to indie bands, with their helps they get a chance to save the world!
So how is working? Casey and Matt meets to bands and want them to design t-shirts for YBP. Bands choose one charity organization and when you buy your favorite band's t-shirt you help to that organizations at the same time.
Their mission is to people know about charity organizations-help them. Maybe you'll be volunteer for that organizations after you know them. Also they wanted to get the attention to indie bands.
Some of the super bands who designed t-shirt for YBP are: Wolfmother, The Magic Numbers, Little Boots, Grizzly Bear, The National, Bloc Party, Metric, Broken Social Scene...
So when you help to charity org. you'll have very cool t-shirts. And they sell Indie Rock Colouring Book that I want to have it now!
Isn't it sweet organization?
Come join them: Yellow Bird Project


Yellow Bird Project Casey ve Matt isimli iki kahramanın hikayesi. Dünyayı nasıl kurtarırız derken müzikle yaratıcılığı birleştirelim demişler. Indie gruplarda onların destekçisi olmuş ve onlar aracılığıyla hayır kurumlarına yardım etme şansını elde etmişler.
Yellow Bird Project'in işleyişi nasıl derseniz... Casey ve Matt gruplarla iletişime geçip onların YBP için t-shirt tasarlamalarını istiyorlar. Tasarladıkları ürünler içinde birer tane hayır kurumu seçiyorlar. Bu t-shirtleri aldığınız zaman sevdiğiniz grubun seçtiği bir vakıfa sizde yardım etmiş oluyorsunuz.
Amaçları bu gruplar sayesinde insanların vakıflara yardım etmesi ve onları tanıması. Hatta belki ilerde o vakıflar için gönüllü olmaları. Ayrıca indie gruplara hak ettikleri desteği vermek ve dinleyicilerin onları tanımalarını sağlamakta amaçlarından biri.
YBP için t-shirt tasarlayanlar arasında Wolfmother, The Magic Numbers, Little Boots, Grizzly Bear, The National, Bloc Party, Metric, Broken Social Scene gibi şahane gruplar var.
Bu t-shirtleri aldığınız zaman bir vakıfa yardım etmek gibi ulvi bir işe imza atarken aynı zamanda harika t-shirtlere sahip oluyorsunuz. Hatta bir Indie Rock Colouring Book var ki hemen almak istiyorum!
Bence çok tatlı bir kuruluş, ne dersiniz?
Hadi sizde onlara katılın: Yellow Bird Project


Designed by/Tasarlayan: Metric 
Charity/Vakıf: MusiCounts


Designed by/Tasarlayan: Wolfmother
Charity/Vakıf: The Teenage Cancer Trust


Designed by/Tasarlayan: Beach House
Charity/Vakıf: House of Ruth


Designed by/Tasarlayan: The Broken Social Scene
Charity/Vakıf: Lake Ontario Waterkeeper
Designed by/Tasarlayan: The National
Charity/Vakıf: Safe Space


Designed by/Tasarlayan: King Creosote
Charity/Vakıf: Greenpeace





YBP Scarf/YBP Atkı

No comments: