14.12.10

Incest legal in Sweden, Obtain guns at age 18 in Turkey.

Sweden government made incest LEGAL. Turkey wants to make obtain guns at age 18. For God's sake, what's happening to this world?
Since 1984 three incest incident happen in Sweden. Probably they think that would not be problem for the country so made it legal. I am not familiar to biological issue but I read previous cases happened before. There is fathers who raped his daughter, have children-phisically normal but can we imagine that they are psychologically normal?
If a person has sexual perversions he/she can have sexual relationship with brother or daughter. Psychologically healthy people that we called "normal" don't do things like that. OK I don't think because of this law has been approved whole Sweden will make sex in the family (eeew even write this thing is discusting) but I can't find reason to LEGAL this issue. Sweden is well-known as free country but this can't be barbaric like that. What the difference between human and animal?
I think Sweden's future plans are to build more hospitals for disabled people. Actually they're not thinking about future, I think.

In my country there's nonscense things are happening too. It's hard to understand that people on the government making lunatic decisions for us. In a year, average 4000 people killed by guns in Turkey. And what they did is make this more? Giving guns to 18 year olds which are still unmature and easily fooled... This is clearly encouragement to have a gun. I hope people will against to this law. We will see..

I feel so sorry for world but not losing my hope. It's in our hands to make this life beautiful and great place to live.

İsveç'te ensest ilişki yasallaşıyor, Türkiye'de silah edinme yaşını 18'e indirmek istiyor. Dünya nereye doğru gidiyor Allah aşkına?

İsveç'te 1984 yılından beri 3 ensest ilişki vakası görülmüş. Herhalde bunu yasallaştırmanın sorun olmayacağını düşünmüşler ki işleri güçleri yokken böyle bir şeyi kanun haline getirmişler. Biyolojik olarak açıklamasını yapacak kadar konuya hakim değilim ama daha önce yaşanan bazı olayları okumuştum. Kızına tecavüz eden babalar var mesela, çocukları yaşıyor... Hatta kocaman adam olmuşlar ve fiziksel olarak normal olabilirler ama ya psikolojik olarak onların dengeli insanlar olduğunu düşünebilir miyiz?
Bir insanın cinsel sapkınlıkları varsa abisiyle ya da kızıyla ilişkiye girmeyi düşünebilir. Normal diye adlandırdığımız psikolojik olarak sağlıklı insanların bunu düşüneceğini sanmıyorum.
Tamam bu yasa onaylandı diye bütün İsveç'in aile içi sekse başlayacağını düşünmüyorum ama serbest olması için bir neden bulamıyorum. O kadar barbarca bir durum ki, kendini özgür sanan bir ülkenin bu kadarda cahilleşmemesi gerek. İsveç'in gelecek planları arasında daha fazla engelli hastaneleri açmak olduğunu düşünüyorum.
Daha doğrusu bu ülkenin geleceğini pek düşünmediğini sanıyorum.

Gelelim bize... Ha zaten neyimiz doğru diyeceksiniz ama bazen devletin ve bizim vekilimiz olduğunu sanan insanların bizim adımıza verdiği saçma kararları anlamakta çok zorlanıyorum. Töre cinayetleri hala kapanmamış bir yarayken, namus uğruna birilerini öldürmeye çok meraklı insanlar varken beyni daha gelişmemiş, kolayca kandırılan ve doldurulan gençlerin eline yasal olarak silahları nasıl verirsiniz? Onu eline alınca erkekliğini kanıtlayacağını sanan insanlar yaşıyor hala ülkemizde. Bu yasayı çıkarmak silah edinmeyi teşvik etmek değilde nedir? Teşvik etmek diyorum çünkü böyle bir yasayı çıkarıp buna izin vermek başka birşey olamaz.
Dünyamız için üzülüyorum ama umudumu kaybetmiyorum. Yaşadığımız hayatı daha güzel hale getirmek bizim elimizde.

No comments: