23.7.11

Seçmece.

Geçtiğimiz iki hafta yeni single'lar açısından çok verimliydi. Girls'den uzun zamandır yeni albümün sinyallerini bekliyordum. Debut albümleri ve sonradan çıkardıkları EP'yle benim en sevdiklerim arasında yerlerini aldılar. Christopher Owens'a ayrı bir hayranlığım var. Twitter'dan takip edenler varsa, onun ne kadar ilginç ve duygusal bir karaktere sahip olduğunu, oradan yansıttığı kadarıyla görebilirler. Hatta bir ara ona attığım sıradan bir mesaja DM'den cevap vermesi beni çok mutlu etmişti.
Vomit, Girls'ün diğer şarkılarına göre çok farklı ve daha sert bir sound'a sahip. Gitarı çok güzel kullanan gruplardan biri  Girls ve söz yazımındaki ustalık beni çok etkiliyor. Girls'ün yeni albümü "Father, Son, Holy Ghost" 13 Eylül'de çıkacak.







Haftanın en önemli single'larından biri Kasabian'dan geldi. 2009'da yayınladıkları "West Ryder Pauper Lunatic Asylum" bence son 10 yılın en iyileri sıralamasında yer alması gereken albümlerden biri. O zamandan beri sesi çıkmayan grup, Switchblade Smiles'la harika bir geri dönüşün garantisini vermiş oldu.







Çıkalı 1 haftadan fazla oldu ama The Drums'ın yeni şarkısına burada yer vermesem olmazdı. Portamento isimli albümleri Girls'ün albümünden bir gün önce, 12 Eylül'de yayınlanacak. Albümden çıkan ilk single The Drums'ın genel tarzını yansıtan bir parça. Pek farklı bir sound beklemiyorum zaten ama genel olarak albümden beklentilerim biraz yüksek.







11 Temmuz'da İngiltere'de yayınlanan yeni The Horrors albümü, 9 Ağustos'ta Amerika'da yayınlanacak. Albümden ilk single, "Still Life". 3. albümleriyle önceki başarılarını katlayacaklar gibi görünüyor. Videoyu çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim.


a

No comments: