9.2.11

Are you ready for new The Strokes single?

New The Strokes album is coming on March 22nd. Until that day, they'll give us brand new single from Angles "Under Cover of Darkness". Did you know when they released their last album? In 2006! So, that makes big expression on new album, we'll see it in March. Hope it'll worth it!
If you want to listen and download(will be available for 48 hours) new The Strokes single, just go to their website, recently 10 hours and 31 minutes left!
Yeni The Strokes albümü 22 Mart'ta geliyor. O zamana kadar yeni albüm Angles'dan "Under Cover of Darkness"la oyalanmamızı istiyorlar. Düşünsenize en son albümlerini 2006'da çıkarmış bir gruptan bahsediyoruz, tabii ki bu da "Angles"ın yılın en merak edilenler listesine bir numaradan girmesini sağlıyor. Beklentiler büyük, umarım bu kadar beklemeyi hak edecek bir albüm çıkacaktır ortaya.
Yeni The Strokes single'ını dinlemek ve 48 saatliğine indirme şansına sahip olmak için tek yapmanız gereken web site'larına bir tık. Şu an 10 saat 31 dakika kalmış durumda! Heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

No comments: